pamant..

post de lene.. partea 2:)

ZODIA TAUR

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Sentimentele tale se instaleaza lent.
De cine te indragostesti: In general te indragostesti de ”baietii rai” care au un caracter puternic si un sex-appeal ridicat.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Iubesti profund si te atasezi puternic. Nu suporti despartirile.
Gelozie si posesivitate: Esti o persoana posesiva. Consideri aceste sentimente ca fiind naturale acolo unde exista sentimente puternice.

ZODIA FECIOARA

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Incerci sa mentii mereu o doza de luciditate si sa nu pierzi controlul asupra sentimentelor tale, dominand ratiunea.
De cine te indragostesti: Te indragostesti in general de persoanele din mediul tau profesional, de colegi sau amici cu care petreci mult timp impreuna.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Dragostea ta este loiala si pura. Iti oferi insa greu inima, cel mai adesea trec ani pana o persoana ti-o castiga cu adevarat.
Gelozie si posesivitate: Investesti sentimente sincere si astepti aceeasi lucru in schimb. O doza de neliniste te chinuie pana in momentul in care nu ajungi sa ai incredere totala in persoana iubita.

ZODIA CAPRICORN

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Rar, dar foarte profund.
De cine te indragostesti: De persoanele de succes din mediul tau, cu un caracter puternic, deoarece admiri sincer aceste calitati.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Cu toate ca iubesti in adancul sufletului tau cu mult devotament, nu stii sa iti arati sentimentele. Demonstrezi prin faptele pe care le faci nu prin cuvinte.
Gelozie si posesivitate: Incerci sa ascunzi acest lucru, insa esti o persoana foarte geloasa si posesiva, sentimentul de nesiguranta te necajeste des.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: