femeia trage de maneca ochiului..

...cu totii avem cel putin un prieten.. care ne cunoaste din frageda pruncie.. care ne stie toate dedesubturile… toate indoielile..toate chichitele posibile si imposibile… un om care stie totul despre tine.. care te cunoaste asa cum nu multi sunt in stare sa o faca.. si in pofida tuturor caracteristicilor.. inca e langa tine.. neschimbat..

..ei bine.. tocmai… unul dintre acestia… s-a gasit constrans sa ma intrebe… cum de lumea ma percepe diferit?… cum de diferite grupuri de oameni au pareri contradictorii despre mine?.. cum se face ca persoane apropiate .. ma stiu intr-un alt fel?… iar el care ma cunoaste de atata vreme asa cum sunt de fapt.. ma desluseste in fiecare descriere dar nu ma regaseste in niciuna….

… i-am spus ca lumea te vede asa cum vrei tu sa te perceapa… si o sa-mi exprim punctul de vedere prin prisma lui M. Eliade (vorba lu’ Popa… 🙂  „tot cu M incepe” ).

N-am urmarit-o cu ochiul ca s-o masor, nu privesc niciodata in felul asta o femeie. O privesc insa intotdeauna cu foarte multa bunavointa si astept sa vad ce vrea sau ce are ea sa-mi ofere. Nu suntem noi de vina daca cele mai multe dintre femei ne arata, cu insistenta, ceea ce e obscen sau inert in corputile lor. Pe o femeie care-si subliniaza contururile obscene nu o poti prtivi altfel decat obscen. Obiectul ne indica, de cele mai multe ori, cum trebuie el privit si judecat. Un barbat care priveste cu aviditate corpul unei cocote nu poate fi invinuit de indiscretie. Femeia ne invita intotdeauna s-o privim asa cum vrea ea.

Reclame

3 responses to this post.

  1. Posted by Ferruccio on 23/05/2010 at 10:20 pm

    Asa este… 😕 Femeile care se imbraca obscen ne invita sa le privim obscen. Si n-am nimic impotriva :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: