THE new GUYS

Una dintre cele mai vehiculate afirmatii legate de baieti este ca sunt insesnibili, ca nu pot duce o relatie  serioasa, ca vor doar sa se distreze, ca sunt intr-o continua cautare de noi aventuri, de „experiente” pe care sa le etaleze in CV-ul lor amoros. Oare chiar asa stau lucrurile? Si daca e adevarat, de ce s-a ajuns aici? Oare nu au si fetele o vina in toata povestea asta?

Ei vor stabilitate, ele libertate si cariera…..

Cercetatorii americani au efectuat un studiu in care au intrebat 500 de absolventi de liceu cum isi vad viata, ce planuri de viitor au, iar rezultatele au fost cel putin neasteptate: majoritatea baietilor au declarat ca vad intr-o relatie fundamentul vietii lor viitoare, fetele, in schimb, au afirmat in majoritatea lor ca ar renunta cu usurinta la o relatie stabila daca aceasta ar sta in calea unei cariere de succes.

In lumea de astazi, in care cariera, recunoasterea si banii au devenit mai importante decat sentimentele, nu e foarte usor sa fii baiat.

2 responses to this post.

  1. Posted by Ferruccio on 29/05/2010 at 10:21 pm

    Pai normal… Si cariera de succes a fetelor de genul asta incepe (si se termina) in acelasi coafor plin de igrasie, pierdut pe undeva printr-un sat nenorocit, la care vin numai babe chele, care vor un permanent.

    Mda… Si eu as renunta la o relatie stabila pentru asta…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: