fericire si iubire si.. atat

O sa radeti: dar viata e frumoasa! unde mai exact? Culmea, aici, in Romania, o tara memorabila, in care se mananca bine si se bea si mai mult…

Daca sunteti cei mai fericiti din lume, inseamna ca sunteti mexicani si purtati pe cap sombrero. Daca sunteti cei mai fericiti din Europa, inseamna ca sunteti romani si purtati in carca niste bugetari grasi. S-a efectuat din nou „Barometrul fericirii” – un studiu pe mai multe tari despre fericire, un top al fericirii mondiale. A reiesit ca Mexicul este cea mai fericita tara din lume (87,7%) si ca Romania e cea mai fericita tara din Europa. 40% din cei chestionati au declarat ca momentele petrecute conversand cu persoanele apropiate sunt cele mai fericite clipe ale zilei, iar imbratisarile si mancarea sunt alte 2 surse importante de fericire.

Asta se intampla sub actuala guvernare, care are grija sa fim fericiti; dupa concedierea a sute de mii de bugetari, acestia vor deveni si mai fericiti, fiindca vor petrece si mai mult timp conversand cu persoanele apropiate. Asa vom ajunge de pe primul loc pe locul zero, dupa care va incepe cresterea negativa!

Fericci e Poveri

Anunțuri

One response to this post.

  1. deocamdata 😛 … fericirea insa pe primu plan

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: