fericire vs tristete part 1

Fiecare om pe parcursul vietii sale se confrunta cu perioade in care se lupta cu slabiciunile zodiei sale, la fel are si perioade in care manifesta in mod exemplar calitatile cu care a fost inzestrat la nastere.

Zodia Berbec

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este energic, entuziast, hotarat, are mai multe teluri, lupta pentru ceea ce considera important, ii ajuta pe cei din jur dezinteresat, este deschis si prietenos.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se inchide in sine, se plange ca viata nu este corecta, considera ca toata lumea il tradeaza, nu are un tel pentru care sa lupte, devine atras de alcool sau aventuri sexuale.

Zodia Taur

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Citeste lucruri legate de spiritualitate si ezoterism, este generos cu banii si cu timpul sau, gaseste motive de bucurie in activitatea profesionala, ii spirijina si calmeaza pe cei dragi.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se plange constant de bani si de faptul ca nu are timp liber, munceste ca robul, nu stie ce ar face cu placere pe plan profesional, nu stie ce isi doreste in dragoste, este nemultumit de tot.

Zodia Gemeni

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Glumeste, se joaca mult, socializeaza, vorbeste mult, se deschide spre lucruri noi, citeste psihologie si spiritualitate, isi asuma cu placere un rol care vine cu responsabilitati.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Tinde sa fie ironic, invidios, suspicios si are nevoie sa fie lasat in pace. Incepe sa faca excese serioase legat de lucruri care ii plac. Evita sa se confrunte cu problema reala, fuge de responsabilitati.

Zodia Rac

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este un nativ jovial si usor de remarcat in societate deoarece se implica in tot ceea ce face cu pasiune. Ii ajuta pe altii, asculta, empatizeaza si sfatuieste.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se autoizoleaza considerand ca este superior celor din jurul sau si nu are cu cine sa discute, devine orgolios, rece, distant, ii este frica sa nu fie ranit, nu se deschide in fata nimanui.

3 responses to this post.

  1. Wtf? Atras de alcool sau sex? Bai tanto recunoaste ca mai dai rateuri cand si cand=)) Bine ca ai si dreptate ici si colo… da alcool si sex in aceeasi propozitie [-x

    :)) astept post-ul nou:> ca tot se leaga de greseala ta:P

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: