fericire vs tristete part 2

Zodia Leu

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este romantic si creativ, prin tot modul in care se prezinta este fermecator. Stie sa ii faca pe cei din jur sa se bucure de viata. Ii place sa sarbatoreasca, socializeaza des.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui
: Iese rar in societate, nu gaseste motive pentru care sa sarbatoreasca, ii este frica de esec, amana in general orice actiune si decizie pe ziua de maine.

Zodia Fecioara

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Isi face multe planuri, ii place sa se inconjoare de oameni, adopta un animal, este milos, sincer, are mare rabdare cu oamenii, ii place sa explice si sa ii invete pe altii.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui:
Nu are curajul de a spune lucrurile pe nume, devine duplicitar, este interesat de partea materiala si uita sa fie milos, devine exigent cerand maximum de la cei din jur si criticandu-i pentru orice.

Zodia Balanta

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lu
i: Ii motiveaza pe toti cei cu care se intalneste, face cu placere cadouri, are o activitate din domeniul artistic, ii place sa se imbrace elegant, negociaza cu usurinta, este amabil cu toata lumea.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Isi arata indiferenta si ostilitatea fata de persoanele care nu ii plac, isi sustine parerea in mod incapatanat, este lipsit de energie si motivatie, pasiv, comod si pesimist.

Zodia Scorpion

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are pasiuni in domeniul ezoterismului si se ocupa cu mare fascinatie de bani. Insa este generos cu bunurile sale, calm, focusat pe telurile sale, stie sa asculte si are curajul marilor initiative.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Ii este frica de schimbari, prefera sa se autodistruga in situatia nefericita in care se aflat decat sa schimbe ceva, uita ce teluri avea, devine interesat excesiv de siguranta sa materiala.

2 responses to this post.

  1. Still waitin’ for part 3 :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: