fericire vs tristete part 3

Zodia Sagetator

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Vesel si glumet, este in mod constant interesat sa aduca bucurie in viata celor dragi si se sacrifica pentru ei. Se dezvolta in mod constant pe plan profesional si spiritual, calatoreste, discuta cu oricine fara prejudecati, stie sa lase de la sine.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se centreaza pe agonisirea banilor, are mereu ceva de comentat, vrea sa i se acorde atentie, dezvolta vicii, are atitudini rebele, tinde sa ia decizii radicale sub imperiul impulsului (rupand legaturi si parasind anumite medii intr-un mod categoric).

Zodia Capricorn

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este o persoana care vede partea pozitiva a vietii si manifesta recunostinta fata de realizarile sale. Stie sa se bucure de viata, este ambitios, gata de a face lucruri noi, este stalpul de spirijin pentru cei dragi, ii incurajeaza mereu pe altii.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se victimizeaza, dramatizeaza lucrurile, invinovateste pe altii cu usurinta, nu ii pasa de altii, devine rece, egoist, dominator. Are o atractie irezistibila spre excese diverse (alcool, tutun, droguri) si aventuri sexuale.

Zodia Varsator

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este prieten cu toata lumea, isi face planuri pentru calatorii diverse, face acte de altruism, manifesta tandrete si romantism, este atras de filosofie, literatura si spiritualitate, este sincer interesat de altii.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Traieste in lumea lui de idei, inconjurat de carti, fara sa simta nevoia sa se deschisa spre ceilalti. Nu stie ce sa faca cu propria sa viata, simte ca nu isi gaseste locul. Se plange des si vede lucrurile in negru.

Zodia Pesti

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are multa creativitate artistica si iubire de oferit. Crede in adevar, dreptate si iubire, simte nevoia sa ofere dragoste, viseaza des cu ochii deschisi si isi urmeaza visele, crezand ferm in norocul sau.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se considera o persoana ghinionista, ii este frica sa riste, are mari indoieli cu privire la orice, este suspicios, tinde sa manipuleze si sa nu spuna tot adevarul, tinde sa supraanalizeze o problema.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: