CE avea printul in buzunar????

A fost odata ca niciodata un imparat….. Si imparatul avea o fata nespus de frumoasa, o printesa. Dar imparatia era un loc trist – nu se auzeau rasete, nu exista bucurie. Cauza era ca, tot ce atingea printesa, se topea. Din aceasta cauza barbatilor le era teama de ea, nici unul nu indraznise sa o ceara de sotie. Imparatul era disperat. Ce putea face pentru a-si ajuta fata cea frumoasa? Intr-un tarziu si-a consultat vracii si magicienii. Unul dintre vraci i-a spus imparatului:
– Daca fiica ta atinge ceva ce nu i se topeste in maini, atunci va fi vindecata.
Imparatul prinse aripi de bucurie. In ziua urmatoare a anuntat un concurs. Orice tanar din imparatie care ii putea aduce fiicei sale ceva care ca nu se topeasca in mana ei, urma sa o primeasca de sotie si sa mosteneasca imparatia.
Trei tineri printi au primit provocarea.
Primul print a adus un aliaj de titan. Cand printesa a atins aliajul, acesta s-a topit. Printul a plecat cuprins de tristete.
Al doilea print a adus un diamant urias, gandindu-se ca diamantul este cea mai dura materie din lume si ca nu se va topi. Dar, spre ghinionul lui, indata ce printesa atinse diamantul, acesta se topi de parca nici nu existase. Si el a plecat dezamagit.
Al treilea print s-a apropiat de Printesa.
– Baga mina in buzunarul meu de la pantaloni si pipaie ce este acolo, ii spuse el printesei. Printesa a facut ce i s-a spus, cu toate ca s-a inrosit pana in varful urechilor. A simtit ceva tare. A tinut acel „ceva” in mana si. … nu s-a topit!!Imparatul era innebunit de fericire! Toti supusii sai erau bucurosi ca printesa s-a vindecat!
Si astfel cel de-al treilea print a luat-o de sotie pe printesa si amandoi au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Intrebarea este: CE avea printul in buzunar????
Raspuns: M&M‘s, bineinteles. Se topesc in GURA, NU in MANA!!


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: