..horoscopul iubirii2011 ..02

Leu

Pentru nativii zodiei Leu se anunta un an benefic in plan amoros, captivant, plin de intalniri. Va veti largi cercul de prieteni si fie ca sunteti sau nu implicati intr-o relatie, veti cunoaste persoane speciale care va vor atrage indubitabil atentia. Jupiter, planeta norocului si a evolutiei stationeaza pana la jumatatea anului in casa dragostei, stimuland curajul si farmecul personal al nativilor din zodia Leu. Cei singuri ar putea intalni in sfarsit persoana potrivita care se va ridica la nivelul asteptarilor.

Nativii implicati intr-o relatie se simt deosebit de atragatori, increzatori in propriile forte. Constienti de capacitatile deosebite de seductie, ar putea fi tentati de aventuri.

Fecioara

Horoscopul iubirii in 2011 pentru nativii zodiei Fecioara va fi caracterizat in special de tandrete, bucurii, dar si de momente tensionate sau conflicte minore. Totodata, noul an s-ar putea sa aduca nativilor inceputuri promitatoare si oportunitati de a cunoaste persoane noi si interesante. In 2011 s-ar putea sa primiti raspunsuri la cele mai importante intrebari. Veti traversa astfel o perioada de liniste si implinire sufleteasca. Momente frumoase, pline de romantism si tandrete se anunta in prima parte a anului.
Sentimentele de dragoste vor fi deosebit de profunde, marcand o schimbare pozitiva in relatia de cuplu. Totusi, evitati deciziile pe termen lung si angajamentele care au in prim plan partenerul de viata.

Balanta

In 2011 iti manifesti mai mult ca niciodata dorinta de iubire si afectiune. Ai foarte multa dragoste de daruit si incepi noul an cu optimism si bucurie in suflet. Asadar, vointa si ambitia iti sunt la cote maxime gratie lui Saturn, care stationeaza in casa dragostei pana la jumatea lunii martie. Vei adopta un comportament nou fata de persoanele de sex opus, fiind mult mai detasata si increzatoare. Schimbarile adoptate vor incepe sa dea roade mai repede decat te-ai fi asteptat. Se anunta o primavara armonioasa din punct de vedere sentimental, cu trairi emotionale intense. Petreci momente de neuitat cu persoana iubita. Daca esti singur, nu este exclus sa cunosti pe cineva si sa incepi o relatie serioasa.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor avea un an zbuciumat din punct de vedere sentimental. Se vor confrunta cu probleme dar vor avea parte si de satisfactii. Inceputul se anunta promitator pentru nativii implicati intr-o relatie. Farmecul debordant de care dau vodada le asigura intelegerea si admiratia partenerului de viata. Se pot isca discutii contradictorii datorita unor intrebari care nu-si gasesc raspuns inca din anul precedent. Se recomanda atentie si obiectivitate in luarea deciziilor.

Nativii care nu sunt inca implicati intr-o relatie, ar trebuie sa fie cu ochii in patru in lunile februarie, martie si aprilie. Ar putea cunoaste o persoana de sex opus care le va oferi clipe unice, speciale. De altfel, nu-i exclus ca mica aventura sa se transforme intr-o relatie de durata.

Un gând despre „..horoscopul iubirii2011 ..02

Lasă un comentariu