Horoscopul egiptean pentru toate zodiile

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Hapi- Nilul (Magia fluviului)
Corespunde perioadelor:
1 ianuarie – 7 ianuarie; 19 iunie – 28 iunie si 1 septembrie – 7 septembrie

Persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt dinamice, dornice de risc si aventura. Le place sa-si traiasca viata intr-un rimt alert si sunt prieteni de nadejde. Sunt imprevizibili asemenea fluviului care-i patroneaza, puternici si nu se lasa intimidati usor. Isi pot schimba cu usurinta dispozitia si sunt afectati de mediul exterior. In general calmi si extrem de intelegatori, odata ce au fost provocati pot reactiona destul de violent.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Amon- Ra si Seth.

Amon- Ra (Puterea soarelui)
Corespunde perioadelor :
8 ianuarie – 21 ianuarie; 1 februarie – 11 februarie si 18 noiembrie – 26 noiembrie

Ra a fost considerat de egipteni zeul soarelui, o forta suprema a creatiei si implicit, simbol al renasterii. Asadar, persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt puternice si au menirea de a-i influenta pe ceilalti. Sunt vigilenti, nu dau inapoi de la nicio provocare si nu se tem de riscuri. Detesta persoanele superficiale si au idealuri inalte in viata. In general se remarca printr-un temperament calm si rabdator. Se bucura de succes in dragoste, sunt pasionali si au mare incredere in fortele proprii.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Nilul-Hapi si Hourus.

Mout-Mut (Puterea intuitiei)
Corespunde perioadelor:
22 ianuarie – 31 ianuarie si 8 – 22 septembrie

In cultura egiptenilor Mut este considerata a doua zeita ca importanta dupa Isis. Mut mai este recunoscuta ca zeita razbunarii si mama tuturor zelior. De aceea, persoanele aflate sub influenta ei sunt flexibile, aparent calme si timide, insa, tenace, cu un simt al intuitiei foarte bine dezvoltat. In general sunt firi secretoase si suspicioase care nu au incredere decat in prietenii apropiati. Sunt persoane foarte oneste si detesta nedreptatea. Nu apreciaza munca in echipa si se descurca mai bine pe cont propropriu.

Sunt compatibile cu urmatoarele semne egiptene: Amon-Ra si Thoth.

Geb (Puterea pamantului)
Corespunde perioadelor:
12 februarie – 29 februarie si 20 august – 31 august

Geb este considerat zeul pamantului si simbol al memoriei. Nativii influentati de acest semn sunt hotarati, au mare incredere in propria persoana si nu lasa niciodata un lucru neterminat. Cei patronati de Geb sunt adeptii dreptatii, stiu foarte bine ce-si doresc de la viata si lupta intotdeauna pentru a-si vedea dorintele implinite. Sunt modesti si sensibili, recunoscuti pentru caracterul temperat. In dragoste sunt romantici, visatori, insa au nevoie de fidelitate si incredere absoluta; nu iarta minciuna.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Seth si Horus.

Osiris (Forta dreptatii)

Corespunde perioadelor:
1 martie – 10 martie si 27 noiembrie – 18 decembrie

Osiris este considerat zeul fertilitatii si al judecatii. Nativii aflati sub influenta lui sunt onesti, siguri pe ei si puternici. Permanet ancorati in realitate, nu iau niciodata decizii pripite. Sunt generosi cu ceilalti insa au o personalitate duala. Militeaza pentru dreptate si adevar, fiind adeptii realitatii, indiferent de situatie.  Pot deveni critici sau chiar ironici cu persoanele care nu le impartasesc conceptiile. Sunt rezervati in iubire si nu-si dezvaluie usor sentimentele. Refuza sa-si declare dragostea daca nu sunt siguri de sentimentele celuilalt.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Isis si Thoth.

Isis (Magia frumusetii)
Corespunde perioadelor:
11 martie – 31 martie; 18 octombrie – 29 octombrie si 19 decembrie – 31 decembrie

Isis este zeita fertilitatii si a maternitatii. A jucat un rol important in mitologie si in istorie. Isis este un personaj dual incarcat de simboluri. Nativii aflati sub influneta ei au o personalitate puternica, frumusetea si naturaletea fiind principalele caracteristici. Au inclinatii artistice si sunt mari iubitori de frumos. Nativii dominati  de Isis emana celor din jur armonie si intelegere. Sunt persoane de incredere si le place sa-si ajute prietenii. Iubesc cu pasiune si sufera mult daca sunt refuzati.

Sunt compatibile cu urmatoarele semne egiptene: Thoth si Osiris.

Thoth (Puterea cuvantului)
Corespunde perioadelor:
1-19 aprilie si 8-17 noiembrie

Thoth era considerat in cultura egipteana inventatorul scrisului, zeul stiintei si al intelepciunii. Persoanele aflate sub influeta lui sunt extrem de creative si tolerante. Se remarca in fata celorlalti prin capacitatea de comunicare si optimismul debordant. Sunt spontani, plini de enrgie si ii uimesc pe cei din jur cu ideile originale si utile. Nativii sunt inclinati catre cunoastere si meditatie; vor sa afle cat mai multe informatii din domenii variate. Totusi, acorda prea multa incredere celor din jur si deseori au de pierdut. In dragoste sunt entuziasti si inventivi.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bastet si Iris.

Horus (Forta succesului)
Corespunde perioadelor:
20 aprilie – 7 mai si 12 – 19 august

Horus este simbolul egiptean al puterii si al elegantei, zeul protector al faraonilor. In scrierea egipteana este reprezentat printr-un cap de soim. Persoanele aflate sub influenta acestui semn se remarca printr-o vointa de fier, incapatanare si curaj. Sunt curiosi, au o inteligenta remarcabila si isi doresc sa afle raspunsul la orice intrebare care-i macina. Fiind maestri in arta cominicarii, isi fac usor prieteni si se remarca intotdeauna intr-un grup. In dragoste sunt idealisti, pretentiosi cu sexul opus. Totusi, nu suporta singuratatea si tind catre relatii de durata.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Geb si Bastet.

Anubis (Magia vietii)

Corespunde perioadelor:
8 mai – 27 mai si 29 iunie – 13 iulie

Anubis era considerat de egipteni zeul vietii de apoi sau deschizatorul de drumuri. Nativii care se afla sub influenta acestui semn sunt persoane echilibrate si responsabile. Niciodata nu se lasa prada primului impuls si calculeaza cu atentie deciziile importante. Sunt buni sfatuitori si au o influenta benefica pentru cei din jur. Iubesc viata si stiu sa se bucure de fiecare clipa. Indiferent de situatie, vad intotdeauna partea plina a paharului si nu se descurajeaza usor.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bestet si Isis.

Seth (Spiritul malefic)
Corespunde perioadelor:
28 Mai – 18 Iunie si 28 Septembrie – 2 Octombrie

In mitologia egipteana Seth era considerat un spirit liber, ratacitor, reprezentant al dezordinii si vicleniei. Persoanele influentate de acest semn sunt aparent calme, insa pot ascunde o personalitate complexa si perfida. In general abili, nativii Seth sunt maestrii in arta prefacatoriei . Desi sunt incapatanati, pot fi generosi, capabili de actiuni binefacatoare. Au spirit aventurier, adora provocarile si experientele unice. In dragoste sunt nerabdatori, le place sa domine, insa pot dezvalui si o latura tandra. Daca descopera ca au fost inselati nu iarta si sunt razbunatori.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Geb si Nilul.

Bastet (Forta atractiei)
Corespunde perioadelor:
14 Iulie – 28 Iulie; 23 Septembrie – 27 Septembrie si 3 Octombrie – 17 Octombrie

In Egiptul Antic Bastet era considerata zeita pisicilor si protectoarea familiilor. Totodata ea reprezenta forta atractiei pentru locurile interzise. Persoanele aflate sub influenta ei sunt flexibile, au talente multiple; cauta armonia si echilibrul in viata. Tind sa devina exagerat de protectoare cu cei din jur si sunt capabile sa-si neglijeze interesele pentru a face bine. In dragoste cuceresc prin sarmul natural si magia conversatiei. Exercita o putere de seductie incredibila catre sexul opus, emanand mister si fragilitate. Nativii Bastet iubesc aventurile si nu se indragostesc usor.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Horus si Sekhmett.

Sekhmet (Magia contrariilor)

Corespunde perioadelor:
29 Iulie – 11 August si 30 Octombrie – 7 noiembrie

In cultura egipteana Sekhmet era zeita luptatoare si este infatisata ca o femeie cu cap de leu. Persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt recunoscute pentru spiritul corect de care dau dovada. Sunt tolerante si totodata severe cu cei ce incalca regulile. Acorda atentie exagerata detaliilor, sunt perseverente si uneori inspira autoritate si raceala. Nativii sunt fini observatori ai realitatii, iubesc oridinea si frumosul. In dragoste sunt afectuosi si sensibili insa pot deveni capriciosi sau deprimati daca sunt neglijati de persoana iubita.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bastet si Geb.

sursa: de prin lume adunate
Anunțuri

2 responses to this post.

  1. Posted by Deea on 01/03/2011 at 11:14 pm

    Isis 😀

    Răspunde

  2. Amon-Ra :X…Foarte frumoasa si interesanta postarea!>:D<

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: