Cine sunt eu? Si cum se va termina aceasta poveste?

Poti face orice, poti gandi orice, poti crede orice, poti avea parte de toata stiinta lumii –  daca nu iubesti, nu esti nimic.

Si cum se poate umple pana la buza viata a doi oameni, care se iubesc si se ating doar in treacat, de toate nimicurile aparente, si cum se despart definitiv, noaptea, in pragul unei usi nici macar intredeschise…

O fi vina ei ca e ‘alta’ .. sa fie vina lui ca e ‘acelasi’.?

Dar ce incredere poti avea in simtul de obsevatie al unui tanar indragostit pana peste urechi? Si care n-a bagat de seama nici macar ca femeia pe care o iubeste nu mai e de mult fetiscana care-i statea in poala, ci o femeie implinita, trecuta prin mai multe nefericiri, cine stie de ce, poate  chiar ranita.

„De aceea e asa de important sa lasi anumite lucruri sa treaca. Sa le dai drumul. Sa te desprinzi de ele. Oamenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu triseaza, uneori castigam, alteori pierdem. Nu astepta sa ti se dea inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efortul, sa ti se descopere geniul, sa ti se inteleaga iubirea.
Incheie niste etape. Nu din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata ta. Inchide usa, schimba discul, fa curat in casa, sterge praful. Inceteaza sa mai fi cine erai, si transformate in cine esti.”

Reclame

2 responses to this post.

  1. Da, da. Foarte frumos citatul pe care l-ai ales pt final…daca nu ma inseala memoria, e din „Zahir”- P. Coelho

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: