O ‘sfoara’ pe care sa te cateri

Eram atat de buni impreuna.. inca mai suntem.. inca putem clinti lumea din loc.. inca suntem capabili sa rasturnam idei, sa schimbam principii, sa tragem de sfori si sa transformam in marionete pe oricine ne-ar sta in cale.

Doar ca vezi tu .. avem prostul obicei de a ne impiedica unul de sforile altuia.. cadem, ne ridicam, ne scuturam de praf si o luam de la capat. Intrebarea morbida e: pana cand? .. Cat vor mai rezista sforile astea de care tragem cu dintii? E amuzant ce-i drept.. e ca un tort cu doua blaturi facute din acelasi aluat dar separate de un strat fin de crema, insiropate cu sarcasm si copt cu multa dragoste.. sau o fi fost durere?.. eh la noi mereu s-au imbinat.. cine  a zis ca dragostea si suferinta merg mana-n mana .. s-o fi inspirat de undeva..

Ma tot gandesc de cate ori o sa renuntam.. de cate ori o s-o luam de la capat?? .. nu se terminase? da se terminase, stiu sigur asta.. se terminase si prima si a 2-a si a  cine mai stie a cata oara.. si-am obosit.. sforile astea de care tot trag au inceput sa-mi sfasie carnea asa ca eu o sa incerc ceva nou.. o sa las totusi sforile incet, o sa cazi in fund daca le dau drumul brusc… m-am saturat de piesa „noastra” regizata atat de .. de… „individual” .. am nevoie de o vacanta .. apoi o s-o iau de la capat .. cu ranile vindecate.. fara urme de cicatrici.. cu alte sfori.. cu un alt „tu”. Mi-as dori ca ‘el’ sa aiba mainile tale.

Mi-as dori sa poti si tu sa-ti iei o vacanta, sa nu-ti mai plangi de mila si sa-ti lasi ranile sa se inchida asa cum ar fi trebuit acum multa vreme.. nu mai sapa in trecut.. o sa cobori mult prea jos.. atat de jos ca la un moment dat nu vei mai putea gasi calea spre iesire si-o sa ramai blocat acolo pana-ti va intinde cineva o alta sfoara pe care sa te cateri.

Cu cat esti mai jos cu atat iti va lua mai mult timp sa ajungi sus. Si cine mai are atata rabdare sa te astepte sa urci, acum, in secolul vitezei?

Reclame

One response to this post.

  1. Fain articol, foarte deep.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: