fara idee de titlu..

De fiecare data cand sunt gata sa fac o prostie trebuie sa intervina ceva care sa ma tina legata de casa. Uimirea mea e acum cu atat mai mare cu cat  CEVA-ul asta persista de aproape 2 luni. Orice as fi vrut sa fac in perioada asta, orice oportunitate as fi avut, fiecare chichita care m-ar fi putut bucura.. mi-a fost taiata ca si craca de sub picioare, iar eu am ramas ca vitelul ala in fata portii..(vrb. proverbului).

Mi-am amanat toate cele din cauza bacului, am zis ca o sa am timp suficient dupa pentru tot ce o sa vreau sa fac, dar dupa asta a fost admiterea, o mare frichineala de drumuri, impresii si oameni.. mai pentru nimic (nici chiar.. nu luati in seama chiar tot ce zic). Am sperat ca o sa vin acasa si o sa ma astepte un fel de Rai pe Pamant. Aiurea. Aiurea. Aiurea. Nici nu m-am urcat bine in tren ca a inceput furtuna.. asa am facut un drum de o ora in vre-o 6..dar nu mai conta pentru ca ajungeam acasa, iar de acolo inainte vedeam un singur lucru: 2luni jumatate de vacanta.

Ei bine am ajuns si am pornit cronometrul..ca sa-l opresc la numai 3 ore distanta, sa aflu ca tata e in spital si o sa aiba nevoie de ingrijire permanenta, la pat, pentru cine stie cate luni.. doctorii au fost atat de optimisti in cat ne-au zis sa fim fericiti, e o minune ca a scapat cu viata.. ca restul se rezolva.. in timp.. cu rabdare.

De curand am primit o saptamana libera, sa simt ca sunt si eu in vacanta.. eram gata sa-mi fac bagajul, mintea mea deja plecase.. mi-o luase inainte.. cu 2 zile inainte sa-mi trimit si trupul dupa suflet am facut varicela. Mama a luat-o din spital si a fost atat de darnica incat mi-a cedat-o si mie.. puteam s-o refuz? nu puteam.. evident facuta la varsta la care nu trebuie, cu sistemul nervos ciuruit si cu o imunitate de salon de spital.. au aparut si niste complicatii… asa ca bagajul meu a ramas unde era.. si de parca nu era suficienta toata povestea.. varicela asta ma tine in casa 2 saptamani. Mai am una si scap.. scap de asta, tata tot in pat ramane, si cine stie de ce mai dau .. poate c-o sa fiu atat de fericita ca pot sa ies din casa si sa dau ochii cu lumea c-o sa alunec pe scari.

Nu stiu incotro ma tot alearga viata asta.. ma multumesc cu ideea ca mai am putin si plec la facultate.. departe de gandul ca acolo ar fi marea cu sarea.. dar cel putin se termina vacanta pentru toata lumea.

Vacanta care pentru majoritatea dureaza 3 luni.. iar pentru mine 3 ore.. mi se pare echitabil pana la urma..  macar cifrele sa ramana constante.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: