12,73 de centimetri

Doar 12,73 de centimetri. Ăsta este „penisul mediu” în România. Nu o spunem noi, ci L’Academie Nationale de Chirurgie din Paris, care a analizat datele privind lungimea penisurilor din 120 de ţări. Aşa ne-am potcovit cu un ruşinos loc 102…

Cum a fost realizat studiul? Instituţiile de sexologie din 120 de ţări au centralizat informaţiile privind dimensiunile „bărbăţiei” în site-ul de internet http://www.targetmap.com.

Printre respondenţi s-au numărat ministerele sănătăţii din cele 120 de ţări, instituţii de sexologie şi firme producătoare de prezervative. În ţări precum România, sondajul a fost realizat prin chestionarea a peste 300 de bărbaţi, informează „Huffington Post”. Deci aceştia au oferit media la nivel naţional a „bărbăţiei” românilor!

Dacă pe primul loc tronează „imperial” Republica Democrată Congo cu o medie naţională de 18 centimetri, locurile secunde sunt ocupate de Ecuador, cu 17,5 cm şi Columbia, Ghana şi Venezuela fiecare cu câte 17,02 cm. În această bătălie bărbătească fiecare milimetru contează.

Iar vecinii noştri unguri ştiu asta. Pentru că ocupă locul 9 pe plan mondial cu o dimensiune de 16,5 centimetri. În Europa, doar francezii se mai laudă cu 16,3 centimetri, restul intră în categoria noastră.

Dupa ce citesc asta nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca cei care au facut sondajul ori au intentionat sa ne faca barbatii de ras.. ori i-au masurat complet neexcitati… … vorba „bancului”:

Potrivit statisticilor, 90 de români din 100 sunt de acord cu politica guvernamentală, zece – o dezaprobă.
Restul de 20 de milioane nu au fost intrebati niciodata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: